LT Group je specijalizovana prodavnica za laptop uređaje. Trudimo se da kupcima Srbije obezbedimo kompletan najsavremeniji laptop i tablet servisni centar sa obezbeđenom podrškom za rezervne delove 6 godina od trenutka kupovine. Posvetili smo se ostvarivanju te želje. Uvek smo uspeli da kupcima ispunimo i želju više!

MISIJA

Želimo poboljšati Vaš svet inovacijama koje obogaćuju svakodnevnicu i koje su istinski korisne i praktične. Pružati pomoć u iskorišćavanju svih mogućnosti tehnologije, kako današnje tako i sutrašnje. Približavanjem novih tehnologija svim staležima društva, potpomažemo izgradnju novog modernog društva.

VIZIJA

Naša vizija jeste očuvanje i unapređenje pozicije na tržištu. Težimo ka unapređenju u osnovnoj delatnosti koja podrazumeva IT sektor, kao i preuzimanje liderske pozicije u drugim nišama poslovanja za ostale proizvode iz naše ponude.

CILJ

Naš osnovni  cilj je da kupcima i klijentima pružimo u svakom momentu što više za uloženi novac, ceneći njihovo vreme i veru u nas. Zauzvrat stičemo stalne klijente, partnere i saradnike. Za sada smo u tome uspeli, a nastojaćemo da tako ostane i u narednim godinama. 

“Pravi uspeh nikada nije proizvod slučajnosti, već rezultat osmišljenog timskog rada i velikog truda.” 
I kao što naše ime kaže, u poslovanju sa nama nema gubitnika već naprotiv, SVI su na dobitku!